Absinthe Suissesse

1 1/2 del Pernod
2-3 dråper anisette
2-3 dråper appelsinblomstvann
1 dash hvit Crème de Menthe
1 eggehvite

Shake med is og sil innholdet over i et cocktailglass.



City Slicker

4 cl Cognac
2 cl Cointreau
1 dråpe Pernod

Rist med i og sil i cocktailglass.



Corpse Reviver

5 cl gin
1 cl Pernod
2 cl sitronsaft
3 dråper grenadin
Soda

Rist gin, Pernod, sitronjuice, grenadin og is. Sil drinken over i et longdrinkglass med is. Fyll opp med soda. Garner med sitronskive og cocktailbær.



Dizzy Blonde

2 deler Advokaat
1 del Pernod
mineralvann
is

Bruk et longdrinkglass, hell Advokaat og Pernod over isen. Toppes med mineralvann. Dekorer med kirsebær.



Green Dragon

2 deler Pernod
2 deler melk
2 deler (eller mindre)double cream
1 del (eller mindre) sukker sirup

Shake med isbiter og sil drinken over mye is i et nedkjølt balloon vinglass.



Green Lady

2 cl gin
2 cl grønn Curaçao
2 cl sitronsaft
Noen dråper Pernod

Rist med is og sil. Server i cocktailglass.



Hemingway

1 1/2 del Absinthe (Pernod)
avkjølt champagne

Hell Pernod i et champagneglass. Tilsett champagne til fargen er glassaktig hvit. Drikk tre eller fem slike langsomt...



Ladies' Cocktail

1 1/2 til 2 deler Bells whisky
1/2 del (eller mer) Pernod
1/2 del (eller mindre) anisette
2 dasher (eller mer) Angostura Bitters
1 ananasskive

Rør med isbiter og sil over i et cocktailglass. Dekorer med ananasskiven.



Linstead

4 cl scotch whisky
4 cl ananasjuice
3 stenk Pernod

Rist med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.



Mary Pickford

4 cl hvit rom
2 cl ananasjuice
2 dråper grenadin
2 dråper Pernod

Rist med is. Sil og server i godt avkjølt cocktailglass.



Monkey Gland

4 cl gin
2 cl friskpresset appelsin juice
3 dråper grenadin
3 dråper Pernod

Rør med is i et mikseglass og sil så over i et godt avkjølt cocktailglass.



Rattlesnake

5 cl Scotch whisky
1 cl sitronsaft
3 stenk Pernod
1 eggehvite

Rist med is og sil over i whiskyglass.



Red Devil

4 cl gin
2 cl gul Chartreuse
3 cl presset sitron
3 stenk Pernod
3 stenk grenadine

Rist kraftig med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.



Spitfire

3/6 gin
2/6 Crème de Cacao
1/6 tørr vermut
Tre dråper Pernod direkte i glasset

Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med et cocktailbær



White Lily

2 cl gin
2 cl hvit rom
2 cl Cointreau
1 dråpe pernod

Rør og sil over i cocktailglass.



Whopee

2 cl Cognac
2 cl calvados
2 cl Pernod

Rør med is og sil i cocktailglass.



Yolanda

2 cl gin
2 cl Cognac
4 cl søt vermut
1 dråpe grenadin
1 dråpe Pernod

Rør med is og sil. Server i cocktailglass.


 

Tilbake