Apricot Lady

3 cl mørk rom
3 cl Apricot Brandy
3 cl presset lime
3 stenk Curaçao Orange
3 stenk eggehvite

Hell ingrediensene i et romslig Cognacglass med mye knust is. Rør godt.


Apricot Pie

3 cl lys rom
3 cl søt vermut
3 stenk Apricot Brandy
3 stenk sitronjuice
3 stenk grenadine

Rør drinken med is. Sil over i godt avkjølt cocktailglass.


Avalanche

1 del hvit rom
1/2 del Sambuca 
1/2 del blå curacao
mineralvann 
is

Fyll et longdrinkglass med is, hell i rom, Sambuca og blå curacao. Toppes med mineralvann.


Bacardi Cocktail

4,5cl Bacardi Light Rum 
3 cl lime juice 
dash med grenadine

Fyll et mikseglass halvfullt med is, hell i alle ingrediensene. Rystes godt. Siles i et cocktailglass.


Bacardi Gold

3cl Bacardi Gold 
12cl Coca Cola

Fyll et glass med is. Bland Bacardi og cola i glasset, røres og pyntes med en sitronskive.


Bacardi Highball

4 cl Bacardi
2 cl Cointreau
1 cl sitronsaft
Soda

Rist alle ingrediensene unntatt sodaen med is og sil opp i et pjolterglass med is. Fyll opp med soda etter smak. Garner med appelsinskive og cocktailbær.


Bacardi Special

2 deler Bacardi rom
3/4 del Gordons Gin
saften fra en liten lime
1 dash grenadin
1 dash sukker

Shake alle ingrediensene unntatt rom til det er kaldt. Tilsett rom og shake igjen. Sil over i et cocktailglass.


Banana Rum Cream

4,5cl mørk rom
1,5cl Crème de Bananes 
3cl lett fløte

Fyll et mikseglass halvfullt med is, hell i alle ingrediensene. Rystes godt. Siles i et cocktailglass.


Banana Daiquiri

1/10 sitronsaft
3/10 Crème de Banane
6/10 hvit rom

Blend - gobletglass
Garner med en bananskive.


Banana Daiquiri (frozen)

1/10 sitronsaft
3/10 Crème de Banane
6/10 hvit rom
1/2 banan

Blend - knust is - gobletglass
Garner med en bananskive.


Bat Bite

4cl mørk rom
12cl tranebær juice

Blandes i ett longdrinkglass, fyll opp med is. Slipp 1/4 sitronskive oppi.


Battery Island
Innsendt av Jane

 1 cl gin
1 cl rom
1 cl tequila
1 cl Vodka
4 cl Sprite eller iste
Battery 

Bygges i longdrinkglass, toppes med Battery.
Kjempegodt!


Between the Sheets

1/3 brandy
1/3 hvit rom
1/3 Cointreau
En dash sitronsaft

Shake - cocktailglass.


Blue Hawaiian

2 deler Bacardi
1/2 del blå Curaçao
1 del ananas juice
1 dash kokosnøtt fløte

Shake med isbiter og sil over i et cocktailglass.


Blue Heaven

4 cl hvit rom
2 cl blå Curaçao
1 cl Grand Mariner
1 cl sitronsaft

Rist med is. Sil opp i godt avkjølt cocktailglass. Garner med en halv sitronskive.


Bolero

3 cl Cognac
3 cl hvit rom
2 dråper sitronsaft
2 dasher appelsinjuice

Rist med is, sil og server i cocktailglass.


Boyd

4 cl hvit rom
1 cl tørr vermut
1 cl sitronsaft
3 dråper grenadin

Rist med is. Sil opp i godt avkjølte cocktailglass.


Calypso

2 cl lys rom
2 cl Strega
3 cl tørr vermut

Rør med is og sil i et godt avkjølt cocktailglass.


Calypso Shoots

1/2 del Baileys Irish Cream
1/3 del Malibu 
2/3 del rom

I ett shotglass, legg ingrediensene etter lista.


Cardicas

4/8 Ruhm Bacardi
2/8 Cointreau
2/8 White Port

Shake og siles i et cocktailglass.


Caribbean Champagne

4 deler champagne
1/2 del lys rom
1/2 del banan likør
1 til 2 dasher appelsin bitter
1 banan skive

Rør med knust is i et skålformet champagneglass. Dekorer med banan skiven.


Caribe

4 cl lys rom
2 cl ananasjuice
2 cl sitronjuice

Rist drinken godt med is. Sil i godt avkjølt cocktailglass.


Casablanca

4 cl hvit rom
6 cl ananas juice 
3 cl kokosnøttmelk
3 stenk grenadine 
is

Rør drinken med mye is. Sil i godt avkjølt cocktailglass.


Ching Ching

2 cl lyst rom
2 cl Crème de Menthe
2 cl appelsinjuice
1 ts sukkerlake
1 stenk Angostura Bitter

Rist drinken kraftig med is. Sil i godt avkjølt cocktailglass.


Coconut Diaquiri

2 cl lyst rom
4 cl Cocolada
3 stenk eggehvite
4 cl presset lime

Rist ingrediensene kraftig med is. Sil drinken i godt avkjølt cocktailglass.


Coconut Shell

3 deler brun rom
1 1/2 del Crème de Menthe
2 store kokosnøtter

Tøm kokosnøttene, ta vare på melken. Skrap ut kjøttet og putt det i blenderen sammen med de andre ingrediensene og kokosnøtt melken. Miks i høy hastighet med 2 til 3 deler knust is. Server i kokosnøtt skallet.


Crème de Rhum

2 cl lyst rom
2 cl Crème de Bananes
2 cl appelsinjuice
2 cl fløte

Rist drinken kraftig med is og sil den i godt avkjølt cocktailglass. Garner med sitronskive og cocktail bær på pinne.


Cuba Crusta

4 cl lys rom
1 cl Cointreau
1 cl ananasjuice
2 cl sitronjuice

Rist ingrediensene godt med is. Sil i godt avkjølte cocktailglass med sukkerkant. Dekorer med sitronspiral i drinken.


Cuba Libre

4-6 cl lys rom
1 cl lime eller sitronjuice
Coca Cola

Hell rom og juice over isbiter i et stort longdrinkglass. Fyll i Coca Cola og garner med sitronskive på kantene av glasset.


Cuba Manhattan

3 cl lys rom
3 cl søt vermut
2 stenk Angostura Bitter

Rør drinken med is. Sil over i godt avkjølt cocktailglass.


Daiquiri I

3 cl. Hvit Rom
Saften av 1/2 presset lime
1 barskje sukker

Shake alle ingrediensene godt, hell over is i et on-the-rocks glass.


Daiquiri II

3 deler hvit rom
1 del lime juice eller lime cordial
1 del sirup 
is

Bruk et whiskyglass, hell ingrediensene over knust is og rør.


Daiquiri Blossom

4 cl lys rom
2 cl appelsinjuice
1 stenk Maraschino

Rist drinken kraftig med is. Sil og server i godt avkjølt cocktailglass.


Deansgate

4 cl lys rom
2 cl Drambuie
2 cl sitronjuice

Rist med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Ha en bit appelsinskall i drinken.


Djunga

1 del hvit rom
1/2 del Mandarine Napoleon likør
1/2 del Galliano 
2 deler guajava juice 
1 del appelsin juice 
is

Hell ingrediensene og knust is i en cocktailmikser, Ryst og server.


El Burro

1/2 del Kahlúa
1/2 del mørk rom 
1 del fløte 
1 del kokosnøttmelk
1/2 banan
is

Hell alle ingrediensene i en mikser, blandes til den er "myk", helles i et egnet serveringsglass. Dekorer med en bananskive og mynteblader.


El Dorado I

1 del hvit rom 
1 del Advokaat 
1 del hvit Crème de Cacao
is 
1 appelsinskallspiral 
tørket kokosnøtt 
1 cocktailbær 
1 appelsinskive

Gni et appelsinskall rundt randen på et stort cocktailglass, dypp glasset i tørket kokosnøtt. Bruk en cocktailmikser, hell i is, rom, Advokaat, Crème de Cacao og tørket kokosnøtt. Rystes og helles i cocktailglasset.


El Dorado II

4 cl hvit rom
2 cl egglikør.
2 cl brun kakaolikør
1 ss kokosmasse

Rist med is. Sil i champagneglass med sugerør.


Elisa

2/6 Ruhm Havana Club
1/6 Amaro Averna
1/6 Apricot Brandy SIS
1/6 Torino vermouth
1/6 Spurmante Gancia Brut

Stir - cocktailglass. Garner med appelsintwist og et rødt kirsebær.


El Presidente

1 1/2 del hvit rom
1 1/2 del tørr fransk vermouth
1/2 del Curaçao
2 dasher grenadin

Rør eller shake med isbiter og sil over i et cocktail glas.


El Toro

2 cl hvit rom
2 cl Marie Brizard Apry (Apricot Brandy)
2 cl sitronsaft

Rist med is. Sil over i godt avkjølt cocktailglass.


Florida Skies

1 del hvit rom 
1/2 del ananas juice 
1/4 del lime juice 
soda vann 
is 
1 limeskive

Ha knust is i et longdrinkglass. Hell rom, lime og ananasjuice i en cocktailmikser. Rystes og helles over i et longdrinkglass. Toppes med sodavann. Dekorer med en limeskive.


Fossefall

2 cl Apfelkorn
1 cl Bols Blue Curacao
1 cl Hvit Rom
Fyll opp med Sitronbrus

Alt blandes direkte i et highballglass med isbiter. Garner med en halv sitronskive på kanten av glasset.


Frosty Dawn

4 cl lys rom
2 cl Maraschino
1 cl sukkerlake
4 cl appelsinjuice

Rist drinken kraftig med mye is. Sil i et godt avkjølt cocktailglass.


Frozen Berkeley

1 1/2 del lys rom
1/2 del California brandy
1 dash pasjonsfrukt juice

Miks i en blender med 3 deler knust is på lav hastighet i maksimum 15 sekunder. Sil over i et cocktail eller champagneglass uten isbiter.


Frozen Daiquiri

4 cl lys rom
3 cl Maraschino
4 cl presset lime
3 stenk sukkerlake

Rist med mye is. La isen følge med drinken i en stor drinkpokal. Garner med en limeskive på kanten av glasset og server med et tykt sugerør.


Geisha Lady

1 del Midori 
1 del lys rom 
1/2 del crème de banane 
1 del fløte
en dash med grenadine 
is

Bruk en cocktailmikser, bland alle ingrediensene. Hell i et champagneglass, og server.


Golden Slipper

1 del Galliano 
1 del hvit rom 
champagne 
is 
1 jordbær

Bruk et mikseglass, rør Galliano og hvit rom med is. Helles i et champagneglass, toppes med champagne, pynt med jordbær.


Good night drink

4 cl. Vodka
4 cl. 
Rom
4 cl. tequila
4 cl. Orange Juice
2 teskje kaffe
1 dash sitron
1 dash soda

Serveres i et longdrink glass.


Hairy Virgin

2 deler lys rom
1 del triple sec
2 deler ananas juice

Blandes, serveres i et eksotisk utseende glass. Pynt med kirsebær.


Havana Cocktail

3/4 del lys rom
1 1/2 del ananas juice
dash med grenadine

Rystes, server i et cocktailglass.


Honey Bee

6 cl hvit rom
2 cl limejuice (Rose's)
1 cl honning.

Rist med is. Sil over i whiskyglass med knust is.


Island Breeze

1 1/2 del hvit rom
2 dasher Angostura bitter
4 deler ananas juice
1 del bjørnebær juice

Bygg opp rundt isbiter i et highballglass.


Jackie O's Rose

2 deler hvit rom
1/2 del lime juice
1 dash Cointreau
smak til med sukker

Shake med is og sil over i et cocktailglass, eller server med knust is i et sourglass.


Jamaica Joe

2 cl jamaicarom
2 cl Tia Maria
2 cl Advokaat

Rist drinken kraftig. Sil over i godt avkjølt cocktailglass. Dryss revet muskatnøtt over.


Lady Violet

2 cl vodka
2 cl gin
2 cl hvit rom
2 cl tørr vermut

Rør drinken med mye is. Sil opp i godt avkjølt cocktailglass med finknust is. Dekorer med en skive sitron.


Liberty

1 1/2 del eple brandy
1 dash (eller mer) lys rom
noen dråper søt sirup

Rør sammen med is og hell over i et cocktailglass.


Limey

1 del lys rom
1 1/2 spiseskje lime likør
2 cl triple sec
2 dasher lime juice
1 tynn lime skive

Miks i en blender med 3 deler knust is på lav hastighet i 15 sekunder. Sil over i et skål formet champagneglass. Dekorer med lime.


Little Devil

2 cl gin
2 cl hvit rom
1 cl Cointreau
1 cl sitronsaft

Rist med is og sil. Server i cocktailglass.


Little Princess

1/2 hvit rom
1/2 søt vermut

Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.


Long Island Ice Tea I

1 cl gin
1 cl rom
1 cl tequila
1 cl vodka
4 cl kald te
Coca Cola

Build i et høyt longdrinkglass. Fyll opp med Cola og garner med en kvast mynte.


Long Island Ice Tea II

1 cl gin
1 cl rom
1 cl tequila
1 cl vodka
6 cl sourmix
Coca Cola

Build i et høyt longdrinkglass. Fyll opp med Cola og garner med en kvast mynte.


Louisiana Lullaby

1 1/2 del mørk rom
2 cl rød Dubonnet
2 til 3 dråper Grand Marnier
1 tynn skive sitron

Rør med is og sil over i et cocktailglass. Dekorer med sitron.


Mai-Tai

1 cl mørk Jamaica rom
1 cl lys rom
1 cl Cointreau
1 cl Amaretto
6 cl sitronsaft
juice fra 1/2 lime
Noen dråper grenadin

Hell ingrediensene i et stort glass. Rør forsiktig. Fyll opp glasset med is. Garner med den andre halve limen og cocktailbær.


Mallorca

3 cl hvit rom
1 cl Drambuie
1 cl Crème de Bananes
1 cl tørr vermut (Cinzano Dry)

Rist drinken med mye is. Sil. Server i godt avkjølt cocktailglass med en sitronskive.


Mar de San Remo

2 cl vodka
2 cl hvit rom
3 dråper blå Curaçao

Hell ingrediensene direkte i et høyt champagneglass. Fyll opp glasset med finknust is.


Mary Pickford

4 cl hvit rom
2 cl ananasjuice
2 dråper grenadin
2 dråper Pernod

Rist med is. Sil og server i godt avkjølt cocktailglass.


Miami Iced Tea
Innsendt av Christian Olsen

1 cl Southern Comfort
1 cl gin
1 cl rom
1 cl vodka
1 cl blå Curaçao
4 cl sourmix
7up

Rist med is og sil over i et longdrinkglass. Fyll opp med 7up.


Midori Sour

2 til 3 deler Midori
1/2 til 2 deler hvit rom
1 del fløte

Shake og sil over i et nedkjølt sourglass.


Mojito
Meget god!

4 cl Havana Club Silver Dry Rom
2 ts sukker
2 cl friskpresset lime
12 mynteblader
Soda

Rør ut sukkeret i et old fashionedglass med sitron, lime og mynteblader. Tilsett rom og isbiter. Topp med soda.


Molokai Mike

2 cl lys rom
2 cl Cognac
2 cl Negrita
3 cl sitronjuice
3 cl appelsinjuice
3 cl oreget syrup
Grenadine

Hell alle ingrediensene bortsett fra Negrita og grenadine i en stor drinkpokal. Bland Negrita og grenadine og hell det forsiktig over drinken.


Mount Fuji

1 1/2 del lys rom
1 1/2 del Applejack
1 del Southern Comfort
1 del sukker
saften fra en halv lime
1 del 75% rom
fruktkjøtt fra en halv lime

Kjør ingrediensene i en blender for å fremprodusere en isaktig lava. Hell det over i et sourglass. Legg fruktkjøttet rundt kanten på innsiden av glasset likt et krater og fyll opp i sterk rom. Drikk med sugerør og se opp for utbrudd.


Night Light

4 cl hvit rom
2 cl Orange Curaçao
1 eggeplomme

Rist med is. Sil og server i sourglass.


Olympia

2 deler rom
1 cl cherry brandy
1 del lime juice

Rør godt med mye is og sil over i et cocktailglass.


Peach West Indies

1 1/2 del lys rom
1/2 fersken
2 til 3 dråper Rose's Lime juice
2 til 3 dråper maraschino

Skrell ferskenen og ha den opp i en blender sammen med resten av ingrediensene og 3 deler knust is. Miks på høy hastighet i 15 sekunder. Sil over i et lite skålformet champagneglass.


Pina Colada

4 cl hvit rom
10 cl knust ananas eller ananas juice
Kokosnøttkrem, 1 stor teskje pr glass, eller 2 cl kokosnøtt melk

Rist kraftig med is. Server i et stort pjolterglass med is. Garner med en halv ananasskive, appelsinskive, cocktailbær og sugerør.


Pink Panter

2 1/2 cl Ron Bacardi Gold
1 cl bananlikør
1/2 cl Campari Bitter
1/2 cl grapejuice
1 1/2 cl sitronsaft

Rist med is. Sil over i cocktailglass. Serveres uten is.


Planter's

1/2 rom, gylden 1/2 appelsinjuice
En dash sitronsaft

Rist med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.


Planter's Punch

6 cl lys rom
2 cl grenadin
4 cl sitronsaft
4 cl appelsinjuice
2 dråper Angostura
soda

Fyll et pjolterglass med is. Hell over alle ingrediensene unntatt sodaen og rør om. Fyll opp med soda. Garner med appelsin- og sitronskiver. Server med sugerør.


Princess

1/3 Bacardi, hvit
1/3 Crème de Banane
1/3 frisk sitronsaft
En dash grenadine

Rim glasset med farin. Rist med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med cocktailbær.


Quarter Deck

2/3 mørk rom
1/3 tørr sherry
En dash limejuice cordial

Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.


Ramcooler

2/6 Rhum Bacardi White
1/6 Galliano
3/6 sitronsaft

Rist med is og sil i longdrinkglass med knust is. Garner med en limeskive og kirsebær.


Rhum Cooler

4 cl brunt rom
6 cl sitronsaft
1/2 cl grenadin
Farris

Rist med is. Fyll over i pjolterglass. Topp med Farris. Garner med sitronskive, rødt bær og sugerør.


Scorpion

2 deler lys eller gylden rom
1 del billig brandy
1/2 del orgeat sirup
2 deler appelsin juice
1 1/2 del sitron saft eller sour mix
2 tynne appelsin skiver

Miks med to skjeer knust is i en blender. Server "on the rocks" i et Ballon vin- eller highballglass med et sugerør eller to og appelsin skiver.


Sledge Hammer

2 cl Cognac
2 cl rom
2 cl Calvados

Rist med is og sil. Server i godt avkjølt cocktailglass.


Strawberry Daiquiri

1/4 sitronsaft
1/4 jordbærlikør
2/4 hvit rom
Tre jordbær

Blend - goblet. Garner med jordbær. Server med sugerør.


Sweet Memories

2 cl Ron Bacardi
2 cl Orange Curaçao (Napolèon)
2 cl tørr vermut (Noilly Prat)

Rør opp på is. Sil over i cocktailglass.


Syrin

2 cl Bacardi
2 cl bananlikør
6 cl sitronsaft
En dash tyttebærekstrakt
Soda

Rist med is og sil over i et longdrinkglass. Topp med soda. Garner med appelsinskive og cocktailbær.


Three Miller

4 cl Cognac
2 cl hvit rom
3 stenk sitronsaft
3 stenk grenadin

Rist med is og sil. Server i godt avkjølt cocktailglass.


Uten navn
Innsendt av Nina

2cl Bacardi Lemon
2cl Poire Cognac
dash sourmix
sprite

shakes og avsluttes med 2 dråper grenadin.
Kjempegodt!!!!!!!


Violet Sunday

4 cl lys rom
2 cl Parfait Amour
Noen stenk limejuice

Hell ingrediensene i et old fashionedglass med is og rør om. Garner med sitron- og limeskive.


White Lily

2 cl gin
2 cl hvit rom
2 cl Cointreau
1 dråpe pernod

Rør og sil over i cocktailglass.


XYZ

2/4 gylden rom
1/4 Cointreau
1/4 sitronsaft

Rist med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.


Yellow Bird (short)

3/6 hvit rom
1/6 Galliano
1/6 Cointreau
1/6 sitronsaft

Rist med is og sil over i et old fashionedglass. Garner med limeskive.


Yellow Bird (long)

1/6 hvit rom
1/6 Crème de Banane
You should contact 2/6 sitronsaft
2/6 appelsinjuice

Blend - longdrinkglass. Garner med en appelsinskive og et kirsebær.


Tilbake