Admiral

1 del Bells whisky
2 deler tørr vermut
saften av en halv sitron
1 tvist med sitronskall

Shake godt med is. Server "on the rocks" i et old fashionedglass og dekorer med sitronskallet.


Adonis

2 deler tørr sherry
1 del søt italiensk vermut
2 dasher Angostura bitter

Rør godt med is og sil over i et cocktail glas.


Affinity - 1

2cl tørr vermut
2cl søt 
vermut
4,5cl scotch

2 dasher med Angostura bitters, helles over is, røres og siles, i et longdrinkglass, pynt med sitron eller appelsinskall og et cocktailbær.


Alfonso Cocktail

2 deler Dubonnet
1 dash Angostura eller Peycyhaud Bitters
1 slump sukker
champagne
1 tvist sitron skall

Tilsett sukker i et stort skålformet champagneglass og "dusj" med bitters. Tilsett Dubonnet samt en isbit og fyll opp med godt nedkjølt champagne. Dekorer med sitron skallet.


Alfonso Special

1 1/2 del Grand Marnier
3/4 del Gordons Gin
3/4 del tørr vermut
2 dasher søt vermut
1 dash angostura bitter

Rør godt med is og sil over i et cocktailglass.


All Stars

2 cl gin
2 cl Curaçao Orange
2 cl Bènèdictine
2 cl søt vermut

Rør drinken med is. Sil i et godt avkjølt cocktailglass. Garner med kirsebær og sitronspiral.


Amaretto Heartwarmer

2 deler Southern Comfort
1 del tørr vermut
1 del Amaretto
2 skåldede mandler
1 knust fersken kjerne
1/2 dash sukker

Varm opp Southern Comfort. Ha opp i mandler, fersken kjerne og sukker. Rør rundt. La drinken kjøle seg, hell over Amaretto og rør rundt. Sil over i et old fashionedglass med mye is.


American Beauty

2 cl Cognac
2 cl tørr vermut
2 cl appelsinjuice
2 cl Crème de Menthe
noen stenk grenadine
2 cl portvin

Rist alle ingrediensene unntatt portvinen. Sil drinken i en drinkkuppel og hell over i portvinen.


Americano

1/2 rød vermut
1/2 Campari bitter

Garner med en halv appelsinskive eller en sitrontwist. Build i et longdrinkglass.


Amer Picon Cocktail

3/4 del Amer Picon
3/4 del søt italiensk vermut

Shake med isbiter og sil drinken i et nedkjølt cocktailglass.


Apricot Pie

3 cl lys rom
3 cl søt vermut
3 stenk Apricot Brandy
3 stenk sitronjuice
3 stenk grenadine

Rør drinken med is. Sil over i godt avkjølt cocktailglass.


Bartender

1/4 gin
1/4 sherry
1/4 Dubonnet
1/4 tørr vermut
En dash Grand Mariner

Stir - cocktailglass.


Blackthorn, English

1 del Gordons Gin
1 del (eller mindre) søt italiensk vermut
1/2 del Plymouth gin (valgfritt)
2 dasher appelsin bitter

Rør med is og sil over i et cocktailglass


Blackthorn, Irish

1 1/2 del irsk whisky
1 1/2 del tørr vermut
3 dasher Pernod
3 dasher Angostura bitter

Shake med isbiter og server "on the rocks" i et old fashionedglass.


Blended Comfort

1 del Southern Comfort
2 deler Bells whisky
1/2 del tørr vermut
1 del appelsin juice
2 dasher sitron saft eller sour mix
4 deler knust is
1/4 fersken og en skive
1 appelsin skive

Fjern skinnet fra ferskenen. Miks ingrediensene uten is i en blender på lav hastighet i 10 til 15 sekunder. Sil over i et collinsglass med knust is. Pynt opp med appelsin- og ferskenskive.


Blushing Barmaid

1/2 Amaretto
1/2 Campari
Litt eggehvite

Shake - longdrinkglass. Topp med Bitter Lemon, garner med aprikos.


Boston Flipp

3 cl kanadisk whisky
3 cl Madeira
1 ss sukker
1 eggeplomme

Rist med is. Sil opp i et pjolterglass. Riv gjerne litt muskatnøtt på toppen.


Boyd

4 cl hvit rom
1 cl tørr vermut
1 cl sitronsaft
3 dråper grenadin

Rist med is. Sil opp i godt avkjølte cocktailglass.


Brainstorm

4 cl kanadisk whisky
2 cl tørr vermut
2 cl D.O.M. Bénédictine

Rør godt med mye is. Sil drinken opp i cocktailglass. Legg gjerne i en bit appelsinskall.


Bronx

2/10 appelsinjuice
2/10 tørr vermut
2/10 rød vermut
4/10 gin

Shake - cocktailglass.


Bronx Terrace

2/3 gin
1/3 tørr vermut
En dash limejuice

Stir - cocktailglass. Garner med et kirsebær.


Bråten Spesial

3 cl Campari
1 cl whisky
1 cl vodka
1 cl Cointreau

Build i et longdrinkglass med is og topp med grapesoda. Garner med en sitronskive.


California

2 cl kanadisk whisky
2 cl Drambuie
2 cl tørr vermut
2 cl D.O.M. Bénédictine

Rør godt med mye is. Sil drinken opp i cocktailglass. Legg gjerne i en bit appelsinskall.


Calypso

2 cl lys rom
2 cl Strega
3 cl tørr vermut

Rør med is og sil i et godt avkjølt cocktailglass.


Campari Russian I

6 cl Campari
tonic

Legg noen isbiter i et pjolterglass. Hell over Campari og fyll opp med tonic. Garner med en sitronskive.


Campari Russian II

8 cl Campari
Russchian

Legg noen isbiter i et longdrinkglass. Hell over Campari og fyll opp med Russchian. Garner med en sitronskive på kanten av glasset.


Carin

4/8 Gordon's Gin
2/8 Dubonnet
2/8 Mandarinetto
Napolèon

Stir - cocktailglass. Garner med en sitronpeel.


Champagne Manhattan

3 cl kanadisk whisky
1 1/2 cl søt vermut
1 stenk Angostura Bitter

Rør whisky, vermut og bitter med is. Sil drinken opp i et champagneglass og fyll opp med champagne.


Champion

3/10 Vermouth Cinzano Dry
3/10 White Label skotsk whisky
2/10 Bénédictine
2/10 hvit Curaçao Bols

Shake og sil i et cocktailglass.


Cherrie

2/5 Sève Fournier
2/5 Seagrams
1/5 Martini Bianco
2 dasher Campari

Stir - cocktailglass.


Cinzano Orancio Royal

2 cl Cinzano Orancio
Freixenet Cordon Negro Brut

Hell Cinzano i et champagneglass, fyll opp med Freixenet og pynt med en appelsinskive eller en twist appelsinskall.


The Claridge

1 del Gordons Gin
1 del tørr fransk vermut
1/2 del Cointreau
1/2 del apricot brandy

Shake grundig med isbiter og sil over i et cocktailglass.


Cuba Manhattan

3 cl lys rom
3 cl søt vermut
2 stenk Angostura Bitter

Rør drinken med is. Sil over i godt avkjølt cocktailglass.


Czarine

2/4 vodka
1/4 tørr vermut
1/4 Apricot Brandy
En dash Angostura Bitter.

Stir - cocktailglass.


Dandy

3 cl skotsk whisky
3 cl Dubonnet
3 stenk Cointreau
1 stenk Angostura Bitter
1 stenk appelsinjuice
1 stenk sitronjuice

Rør med is. Sil over i godt avkjølt cocktailglass.


Danielli

6/10 vodka
3/10 tørr vermut
1/10 campari

Stir - cocktailglass. Garner med en sitrontwist.


Dry Martini

5 cl gin
1 cl tørr vermut (Noilly Prat eller Cinzano Extra Dry)

Rør gin og vermut med mye is. Sil drinken over i et godt avkjølt cocktailglass. Press en bit sitronskall over drinken og slipp den ned i glasset. Legg i en oliven festet på en tannpirker.


Dubonnet Cassis

2 deler rød Dubonnet
1 del Crème de Cassis
Perrier

Rør alkoholen rundt i et stort vin- eller old fashionedglass med en stor isbit. Fyll opp med Perrier.


Dubbonet Cocktail
(denne drinken kalles også for Za-Za)

2 cl gin
3 cl Dubbonet
1 stenk Angostura Bitter

Rør med is. Sil over i cocktailglass.


Duchess

1/3 søt vermut
1/3 tørr vermut
1/3 Pastis

Stir - cocktailglass.


Dubonnet Fizz

4 cl Dubbonet
1 cl Cherry Heering
3 cl appelsinjuice
soda

Rist alle ingrediensene bortsett fra soda. Hell dem i et sourglass og topp med soda.


Elisa

2/6 Ruhm Hacana Club
1/6 Amaro Averna
1/6 Apricot Brandy SIS
1/6 Torino vermut
1/6 Spurmante Gancia Brut

Stir - cocktailglass. Garner med appelsintwist og et rødt kirsebær.


El Morocco

2 cl gin
2 cl Crème de Bananes
2 cl Campari

Hell ingrediensene over flere isbiter i et whiskyglass. Garner med appelsinskive og cocktailbær.


El Presidente

1 1/2 del hvit rom
1 1/2 del tørr fransk vermut
1/2 del Curaçao
2 dasher grenadin

Rør eller shake med isbiter og sil over i et cocktail glas.


Embassy Royal

4 cl bourbon whisky
2 cl Drambuie
2 cl søt vermut
2 stenk appelsinjuice

Rist drinken kraftig med is. Sil over i godt avkjølt cocktailglass.


English Highball

1 del gin
1 del brandy
1 del tørr vermut

Toppes med ingefærøl eller club soda, serveres i et longdrinkglass, med en sitron "vri".


Evergreen

1 del gin
1/2 del Midori 
tørr vermut 
1/4 del blå Curaçao 
is

Bruk en cocktailmikser, hell i gin, Midori, vermut, og is, røres. Helles i et cocktailglass, drypp blå curacao i midten av glasset.


Fanny Hill

1 cl Cognac
1 cl hvit Curaçao
1 cl Campari Bitter
Champagne

Rør Cognac, curaçao og Campari med isbiter i et champagneglass og fyll opp med champagne.


Festrus

2 cl vodka
2 cl Grand Mariner
2 cl Cinzano Bitter

Rist med is. Sil drinken i avkjølt cocktailglass. Garner med en appelsintwist.


Flying Scotsman

1 1/2 del Johnnie Walker whisky
1 1/2 del søt vermut
1 dash sukker sirup
1 dash Angostura bitter

Rør godt med is og sil over i et cocktailglass.


Fourh Degree

1/3 gin
1/3 tørr vermut
1/3 søt vermut
To dasher pastis

Stir - cocktailglass.


Garibaldi

3/10 Campari
7/10 appelsinjuice

Build i et longdrinkglass og garner med en halv appelsinskive.


Gaslight

4 cl Scotch whisky
2 cl søt vermut
1 dash Curaçao Napoleon Orange
3 dasher Drambuie

Rør whisky, vermut og Curaçao med is og hell alt, også isen, direkte i glasset. Gi drinken noen dasher Drambuie til slutt.


Genoa

2 deler Sambuca
2 deler tørr Martini
1 1/2 del grappa (Bosso Vecchio hvis mulig)

Shake med is og server med to-tre isbiter i et old fashionedglass. Eller - shake uten is og server i et brandy glass.


Gibson

5 cl gin
1 cl tørr vermut

Rør drinken med mye is og sil over i et cocktailglass. Garner med lemonpeel og sylteløk.


Gin and Campari

3 cl gin
3 cl Campari

Legg isbiter i et cocktailglass. Hell over ingrediensene. Legg i en bit sitronskall.


Gin and French

6/10 gin
4/10 tørr fransk vermut

Uten ritualer helles Gordons Gin og vermut rett opp i et cocktailglass. Is er valgfritt.


Gin and It

7/10 Gin
3/10 rød italiensk vermut

Skjenkes direkte i et cocktailglass. Garner med et cocktailbær.


Gloria

2/8 Bitter Campari
2/8 Royal Stock
2/8 Whisky Old Crown
1/8 White special Carpano vermouth
1/8 Amaretto di Saronno

Stir - cocktailglass. Garner med en sitronpeel og et rødt kirsebær.


Gloria

2/8 Bitter Campari
2/8 Royal Stock
2/8 Whisky Old Crown
1/8 White special Carpano vermouth
1/8 Amaretto di Saronno

Stir - cocktailglass. Garner med en sitronpeel og et rødt kirsebær.


Golf Cocktail

2 deler Gordons Gin
1 cl tørr vermut
1 til 2 dasher angostura bitter

Tilbered og server som en Dry Martini.


Green Mist

1 del Galliano
1 del grønn Chartreuse
1 del tørr italiensk vermut
1 del søt italiensk vermut

Rør rundt med isbiter og sil over i et cocktailglass.


Green Sea

2 cl vodka
2 cl grønn Crème de Menthe
2 cl tørr vermut

Rør drinken med is. Sil over i avkjølt cocktailglass.


Green signal

3/5 Smirnoff
1/5 Bols Curaçao, grønn
1/5 Cinzano Dry
Fire dråper limejuice

Rim glasset med sukker. Stir - cocktailglass. Garner med cocktailbær.


Heat of The Heart

2 1/2 del Finlandia Vodka
1 del Crème de Cassis de Dijon
1 del Martini Vermouth Extra Dry
en dash Cointreau

Fyll en mikser med is, hell i alle ingrediensene unntatt Cointreau. Hell drinken i et avkjølt glass, legg Cointreau flytende på toppen. Pyntes med appelsinskall.


Highland

3 cl Scotch whisky
3 cl søt vermut

Rør drinken med is. Sil og server i cocktailglass.


Hills Angels

3 cl London Hill Gin
1 cl Licor 43
1 cl Martini Extra Dry

Shakes med is og siles i et cocktailglass. Garnityr: 1 grønn oliven.


Ines

3/10 Martini Dry
3/10 Martini Rosè
3/10 Gordons' Gin
1/10 Amaretto di Saronno

Rist og sil over i cocktailglass. Garner med en oliven.


Izcaragua

2/8 Whisky Buchanan
2/8 Vermouth Cinzano Dry
2/8 Amaretto di Saronno
2/8 Crème de Banana Bols

Rist og sil over i cocktailglass. Garner med en sitronpeel.


Kangaroo

4 cl vodka
1 cl tørr 
vermut

Rør med is. Sil og server uten isbiter i et cocktailglass eller "on the rocks" i et old fashionedglass med sitronskall som pynt.


Lady Violet

2 cl vodka
2 cl gin
2 cl hvit rom
2 cl tørr vermut

Rør drinken med mye is. Sil opp i godt avkjølt cocktailglass med finknust is. Dekorer med en skive sitron.


Laguna

2 deler italiensk brandy
1/4 del vodka
1/4 del Martini Bianco
1 teskje Campari
1 dash Amaro (italiensk bitter)
1 maraschino cherry

Shake med isbiter og server i cocktailglass dekorert med cherry.


Leave it to me

1 del London dry eller Plymouth gin
1/2 del tørr vermut
1/2 del apricot brandy
1 del grenadin
1 dash sitron saft eller sour mix

Shake med is og sil over i et cocktailglass.


Lena

5/10 Old Grand Dad Bourbon
2/10 Vermouth Martini Rosso
1/10 Vermouth Gancia Dry
1/10 Campari Bitter
1/10 Galliano

Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med et cocktailbær


Little Princess

1/2 hvit rom
1/2 søt vermut

Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.


Los Angeles

4 cl scotch whisky
2 cl sitronjuice
1 egg
3 stenk søt vermut

Rist godt. Sil over i en drinkpokal.


Luring

3/5 Beefeater gin
1/5 Crème de Cassis
1/5 Cinzano Dry

Rim glasset med farin. Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med en sitronpeel.


Louisiana Lullaby

1 1/2 del mørk rom
2 cl rød Dubonnet
2 til 3 dråper Grand Marnier
1 tynn skive sitron

Rør med is og sil over i et cocktailglass. Dekorer med sitron.


Mallorca

3 cl hvit rom
1 cl Drambuie
1 cl Crème de Bananes
1 cl tørr vermut (Cinzano Dry)

Rist drinken med mye is. Sil. Server i godt avkjølt cocktailglass med en sitronskive.


Manhattan

4 cl kanadisk whisky eller Bourbon whisky
2 cl søt vermut
2 stenk Angostura Bitters

Rør godt med isbiter og sil over i et cocktailglass. Dekorer med et maraschino bær eller en tvist med sitron.


Manuela

1/3 gin
1/3 Martini Extra Dry
1/3 Martini Rosso
To dråper Angostura Bitter
En dash Cognac

Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med cocktailbær og kiwi.


Mar del Plata

4/8 gin
3/8 vermut
1/8 Bénédictine Noen dråper Grand Mariner

Rist ingrediensene, unntatt Grand Mariner og sil over i et cocktailglass. Ha i noen dråper Grand Mariner. Garner med en sitronpeel.


Marconi

4 cl gin
2 cl søt vermut
1 dråpe Angostura

Rør med is og sil over i et avkjølt cocktailglass.


Martini, Dry

5 cl gin
1 cl tørr vermut (Noilly Prat eller Cinzano Extra Dry)

Rør gin og vermut med mye is. Sil drinken over i et godt avkjølt cocktailglass. Press en bit sitronskall over drinken og slipp den ned i glasset. Legg i en oliven festet på en tannpirker.


Martini Freestyle

6 cl Martini Bianco
Sprite

En drink som kan varieres i det uendelige, med hvit eller rød vermut, med søtt mineralvann, soda, tonic eller hva man måtte ønske.
Legg et par isbiter i et pjolterglass. Hell over martinien og fyll opp med brus.


Martini Sling

2/3 Martini Rosso
1/3 tonic
En dash grenadine

Build i et old fashionedglass. Garner med en sitronskive.


Martini Summer

2/3 Martini Extra Dry
1/3 tonic
En dash Angostura Bitter

Build i et old fashionedglass. Garner med en sitronskive.


Martini, Sweet

4 cl gin
1 cl søt vermut

Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.


Martini, Perfect

4 cl gin
0.5 cl rød vermut
0.5 cl tørr vermut

Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med et kirsebær.


Merry Widow

2 cl vodka
2 cl Dubonnet
2 cl tørr vermut
1 dråpe (Orange) Bitter

Rør med is. Sil og server i godt avkjølte cocktailglass.


Mexican lover

4 cl tequila
2 cl Cognac
2 cl søt vermut, rød

Rør med is og sil. Server i godt avkjølt cocktailglass.


Myra

4 cl rødvin 2 cl vodka
1 cl tørr vermut

Rør med mye is. Sil den i godt avkjølt cocktailglass.


Napoleon

7/10 gin
1/10 Dubonnet
1/10 Orange Curaçao

Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med en sitrontwist.


Negroni

2 cl gin
2 cl søt vermut
2 cl Campari Bitter
1 appelsinskive

Hell over store isbiter i et balloon vinglass. Rør godt. Tilsett appelsinskiven.


Old Pal

2 cl kanadisk whisky
2 cl tørr vermut
2 cl Campari

Rør med is og sil. Server i cocktailglass.


Opening

1 del Bells whisky 
2 deler søt vermut
2 deler grenadin

Shake med is og server over godt med is i et old fashionedglass. Enkelte foretrekker at drinken røres.


Orange Bloom

2 cl gin 
2 cl Cointreau
2 cl søt vermut

Rør med mye is. Sil over i godt avkjølt cocktailglass. Garner med cocktailbær.


Orange Blossom II

2 cl gin
2 cl Cointreau
2 cl søt vermut

Rør drinken med mye is. Sil over i godt avkjølt cocktailglass. Garner med cocktailbær.


Orbit

2/5 Rye whiskey
1/5 Chartreuse, gul
1/5 Dubonnet
1/5 hvit vermut

Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med et kirsebær.


Oriental

2/5 Rye whiskey
1/5 søt vermut
1/5 Curaçao, hvit
1/5 limejuice

Rist med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.


Parisian

2/5 gin
2/5 tørr vermut
1/5 Crème de Cassis

Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.


Park Avenue

4 cl gin
1 cl søt vermut
1 cl ananasjuice

Rist med mye is. Sil over i godt avkjølt cocktailglass.


Piccadilly

2/3 gin
1/3 tørr vermut
En dash Pastis
En dash grenadine

Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.


Pink Panter

2 1/2 cl Ron Bacardi Gold
1 cl bananlikør
1/2 cl Campari Bitter
1/2 cl grapejuice
1 1/2 cl sitronsaft

Rist med is. Sil over i cocktailglass. Serveres uten is.


Quebec

1 1/2 del Johnnie Walker whisky
2 deler Noilly Prat tørr vermut
1 deler Amer Picon
1 deler maraschino

Rør med is i et mikseglass og server i et cocktailgass eller old fashionedglass.


Queens

1/4 gin
1/4 tørr vermut
1/4 søt vermut
1/4 ananasjuice

Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.


Rac

5/10 gin
2/10 tørr vermut
2/10 søt vermut
1/10 grenadine
En dash orange bitter

Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med appelsintwist og et cocktailbær.


Red Hackle

2/4 brandy
1/4 Dubonnet
1/4 grenadine

Rist med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.


Red Memories

2/5 Vargtass
1/5 Cointreau
1/5 Dubonnet
1/5 Monin Sirop de Fraise

Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med en lime båt og en sitrontwist.


Red Velvet

6 cl Dubonnet
6 cl musserende vin

Rør med is og sil den i godt avkjølt cocktailglass. Garner gjerne med en bit sitronskall.


Rheingold

5/10 gin (Gordons)
3/10 Cointreau
1/10 Martini Dry
1/10 Campari Bitter

Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med en appelsintwist.


Rialtococo

1/3 gin
1/3 Campari
1/3 Coconut Cream

Ha knust is i et cocktailglass og hell over ingrediensene.


Rob Roy

4 cl scotch whisky
2 cl søt vermut
1 stenk Angostura

Rør med is. Sil drinken i godt avkjølt cocktailglass. Garner med kirsebær på cocktailpinne.


Roberta

1/3 vodka (Smirnoff)
1/3 Vermouth Cinzano Dry
1/3 Cherry Heering
To dråper Campari Bitter
To dråper Crème de Banane

Rist med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med en appelsintwist.


Rose

2/10 cherry brandy
2/10 kirch 6/10 tørr vermut

Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med et kirsebær.


Salome

1/3 gin
1/3 Dubonnet
1/3 tørr vermut

Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.


Satan's Whiskers

1/5 gin
1/5 Grand Marnier
1/5 tørr vermut
1/5 søt vermut
1/5 appelsinjuice
En dash orange bitter

Rist med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.


Sea Breeze

3/6 vodka
1/6 tørr vermut
1/6 blå Curaçao
1/6 Galliano

Rør med is og sil over i old fashionedglass. Garner med en appelsintwist.


Shamrock

4/10 irsk whiskey
4/10 tørr vermut
1/10 grønn Chartreuse
1/10 Crème de Menthe

Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.


Slager'n
Innsendt av Geir

1 del Martini Bianco
1 del Akevitt

Serveres Kald med Isbit.


Snake In The Grass

2 cl gin
2 cl Cointreau
2 cl tørr vermut
2 cl sitronsaft

Rist med is og sil over i cocktailglass.


Spirit of Lisboa
Nr. 2 ICC 1998

2,0cl Beefeater Dry Gin
1,0cl Cointreau
2,0cl Bols Apricot Brandy
1,0cl vermut Bianco
1,0cl frisk pærejuice

Pynt: frisk frukt


Spitfire

3/6 gin
2/6 Crème de Cacao
1/6 tørr vermut
Tre dråper Pernod direkte i glasset

Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med et cocktailbær


Stella Polaris

3/5 gin
1/5 Chartreuse, grønn
1/5 tørr vermut
En dråpe limejuice

Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med en lime båt.


Stratos

3/8 gin
2/8 Drambuie
2/8 Cinzano Dry
1/8 Crème de Banane

Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med en sitronpeel.


Sweet Martini

4 cl gin
1 cl søt vermut

Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.


Sweet Memories

2 cl Ron Bacardi
2 cl Orange Curaçao (Napolèon)
2 cl tørr vermut (Noilly Prat)

Rør opp på is. Sil over i cocktailglass.


Tequila Dubonnet

3 cl tequila
3 cl Dubonnet

Hell ingrediensene over is i et whiskyglass.


Tequini

2/10 tørr vermut
8/10 tequila

Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med en sitrontvist.


Thanksgiving Cocktail

1 del Gordons Gin
1 del tørr vermut
1 del apricot brandy
noen dråper sitron saft eller sour mix
1 cocktailbær

Shake med isbiter og sil over i et cocktailglass. Dekorer med cocktailbæret.


The Claridge

1 del Gordons Gin
1 del tørr fransk vermut
1/2 del Cointreau
1/2 del apricot brandy

Shake grundig med isbiter og sil over i et cocktailglass.


The Filby

2/5 gin
1/5 Amaretto
1/5 Campari
1/5 tørr vermut

Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med en appelsintwist.


Trinity

1/3 gin
1/3 tørr vermut
1/3 søt vermut

Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.


Tropical Doll

3 cl gin
2 cl Campari
2 cl appelsinjuice

Rist. Hell over knust is i cocktailglass. Garner med rødt bær, appelsinskive og sugerør.


Under Screw

1/3 vodka (Smirnoff)
1/3 Campari
1/3 Cinzano Bianco
Topp med tonic

Build i et longdrinkglass. Garner med en sitronskive.


Up-To-Date

2/5 Rye Whiskey
2/5 tørr vermut
1/5 Grand Marnier
En dash Angostura Bitter

Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med en sitrontwist.


VIP

1/3 Rye Whiskey
1/3 Cointreau
1/3 Cinzano Bitter

Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med en appelsintwist.


Vodka Gibson

4 cl vodka
1 cl tørr vermut

En variant av Dry Martini. Man bruker vodka i stedet for gin og løk i stedet for oliven.


Vodkatini

2/10 tørr vermut
8/10 vodka

Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med sitrontwist.


Wembley

1/3 skotsk whisky
1/3 tørr vermut
1/3 ananasjuice

Rist med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.


Western Rose

2/4 gin
1/4 apricot brandy
1/4 tørr vermut
en dash sitronsaft

Rist med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.


Yellow Daisy

2/5 gin
2/5 tørr vermut
1/5 Grand Marnier

Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.


Yolanda

2 cl gin
2 cl Cognac
4 cl søt vermut
1 dråpe grenadin
1 dråpe Pernod

Rør med is og sil. Server i cocktailglass.


Zaza

1/2 gin
1/2 Dubonnet
En dash Angostura Bitter

Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.


Tilbake