East India

6/8 brandy
1/8 Orange Curaçao
1/8 ananasjuice
en dash Angostura Bitter

Shake og sil i et cocktailglass. Garner med en sitrontwist og et kirsebær.


Ebony

1 del Tia Maria 
1 del Advokaat 
mineralvann
is

Bruk et longdrinkglass, hell advokaat over isen, og fylles nesten med mineralvann. Legg Tia Maria forsiktig på toppen.


Egg Nog

1 del brandy
1 egg 
melk 
1 ss sukker
muskat

Bruk en cocktailmikser, hell i brandy, egg og sukker. Rystes og helles over i et cocktailglass. Toppes med melk og et dryss av muskat.


Egg Sour

6 cl Bourbon whisky
1 ss sukkerlake
2 cl sitronsaft
1 eggehvite

Rist med is og sil. Server i cocktailglass.


El Burro

1/2 del Kahlúa
1/2 del mørk rom 
1 del fløte 
1 del kokosnøttmelk
1/2 banan
is

Hell alle ingrediensene i en mikser, blandes til den er "myk", helles i et egnet serveringsglass. Dekorer med en bananskive og mynteblader.


El Dorado I

1 del hvit rom 
1 del Advokaat 
1 del hvit Crème de Cacao
is 
1 appelsinskallspiral 
tørket kokosnøtt 
1 cocktailbær 
1 appelsinskive

Gni et appelsinskall rundt randen på et stort cocktailglass, dypp glasset i tørket kokosnøtt. Bruk en cocktailmikser, hell i is, rom, Advocaat, Crème de Cacao og tørket kokosnøtt. Rystes og helles i cocktailglasset.


El Dorado II

4 cl hvit rom
2 cl eggelikør.
2 cl brun kakaolikør
1 ss kokosmasse

Rist med is. Sil i champagneglass med sugerør.


Eldorado

1 spiseskje honning
1 1/2 del sitron saft eller sour mix
2 deler tequila
1 appelsinskive

Shake godt med knust is og sil over isbiter i et collinsglass. Dekorer med appelsinskiven.


Elisa

2/6 Ruhm Havana Club
1/6 Amaro Averna
1/6 Apricot Brandy SIS
1/6 Torino vermouth
1/6 Spurmante Gancia Brut

Stir - cocktailglass. Garner med appelsintwist og et rødt kirsebær.


El Morocco

2 cl gin
2 cl Crème de Bananes
2 cl Campari

Hell ingrediensene over flere isbiter i et whiskyglass. Garner med appelsinskive og cocktailbær.


El Presidente

1 1/2 del hvit rom
1 1/2 del tørr fransk vermouth
1/2 del Curaçao
2 dasher grenadin

Rør eller shake med isbiter og sil over i et cocktail glas.


El Toro

2 cl hvit rom
2 cl Marie Bizard Apry (Apricot Brandy)
2 cl sitronsaft

Rist med is. Sil over i godt avkjølt cocktailglass.


Embassy Royal

4 cl bourbon whisky
2 cl Drambuie
2 cl søt vermut
2 stenk appelsinjuice

Rist drinken kraftig med is. Sil over i godt avkjølt cocktailglass.


Emerald

2 eller 3 deler Cork gin
1 dash grønn Crème de Menthe
noen dasher grønn Pomeranz eller Angostura bitter
1 grønt cocktailbær

Shake med knust is og sil over i et cocktailglass. Dekorer med cocktailbær.


English Highball

1 del gin
1 del brandy
1 del tørr vermouth

Toppes med ingefærøl eller club soda, serveres i et longdrinkglass, med en sitron "vri".


España

4 cl Cognac
2 cl sherry

Rør drinken med mye is. Server i whiskyglass. Dekorer med kirsebær og sitronskall på en tannpirker.


Eton Blazer

1 del gin 
1 del kirsch 
1/4 del sitron juice 
2 ts sukker (sirup) 
finkornet farin
1 eggehvite, lett pisket 
soda vann 
is

Dypp randen av et longdrinkglass i lett pisket eggehvite og finkornet farin. Hell i is, gin, kirsch, sitron juice og sirup. Røres. Toppes med soda vann.


Eva

2/5 Gordons gin
2/5 Cointreau
1/5 sitronsaft
5 dråper Bols Crème de Mente
Tonic

Rim glasset med sukker. Build i et longdrinkglass. Topp med tonic og rør inn. Garner med en appelsinspiral og et rødt bær.


Evans

8/10 Rye whiskey
1/10 Apricot Brandy
1/10 Curaçao

Stir - cocktailglass.


Evergreen

1 del gin
1/2 del Midori 
tørr vermouth 
1/4 del blå Curaçao 
is

Bruk en cocktailmikser, hell i gin, Midori, vermouth, og is, røres. Helles i et cocktailglass, drypp blå curacao i midten av glasset.


Everybody's Irish

1 1/2 del irsk whiskey
1 del grønn Chartreuse
2 dasher grønn Crème de Menthe
1 grønn oliven

Rør med is, sil over i et cocktailglass og ha i oliven.


Exotic Finn

2 deler Finlandia Vodka
1 del pasjonsfrukt extract
1 barneskje jordbær sirup (ublandet saft)
Sprite

Fyll et longdrinkglass med knust is. Rør sammen de tre første ingrediensene, toppes med Sprite. Pyntes med mynteblader, jordbær, og en vridd appelsinskive. Serveres med sugerør.


Tilbake