Paradise

5/10 gin
3/10 apricot brandy
2/10 appelsin juice
1 tynn appelsinskive

Shake med knust is og sil over i et cocktailglass. Garner med appelsinskiven.



Parisian

2/5 gin
2/5 tørr vermut
1/5 Crème de Cassis

Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.



Park Avenue

4 cl gin
1 cl søt vermut
1 cl ananasjuice

Rist med mye is. Sil over i godt avkjølt cocktailglass.



Passoã Orange

1/3 Passoã
2/3 appelsinjuice

Build i et longdrinkglass med isbiter.



Peach West Indies

1 1/2 del lys rom
1/2 fersken
2 til 3 dråper Rose's Lime juice
2 til 3 dråper maraschino

Skrell ferskenen og ha den opp i en blender sammen med resten av ingrediensene og 3 deler knust is. Miks på høy hastighet i 15 sekunder. Sil over i et lite skålformet champagneglass.



Peach West Indies

1 1/2 del lys rom
1/2 fersken
2 til 3 dråper Rose's Lime juice
2 til 3 dråper maraschino

Skrell ferskenen og ha den opp i en blender sammen med resten av ingrediensene og 3 deler knust is. Miks på høy hastighet i 15 sekunder. Sil over i et lite skålformet champagneglass.



Penguin

2/3 Absolut
1/3 Cointreau
Bitter Lemon

Build i et longdrinkglass og fyll opp med Bitter Lemon.



Peppermint Park

2 deler Gordons Gin
1 del søt sitron saft eller sour mix
champagne

Shake Gordons Gin og juice godt sammen med isbiter og sil over i et stort champagne saucer glass. Fyll opp med champagne og serveres med sugerør.



Piccadilly

2/3 gin
1/3 tørr vermut
En dash Pastis
En dash grenadine

Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.



Pimm's No.1

En del Pimm's No.1
Fyll opp med soda, limonade eller ingefærøl.

Build i en stor goblet. Garner med en appelsinskive, sitronskive og agurk om ønskelig.



Pina Colada I

3/10 hvit rom
5/10 ananas juice
2/10 kokosmelk

Rist kraftig med is. Server i et cocktailglass. Garner med en halv ananasskive, appelsinskive, cocktailbær og sugerør.



Pina Colada II

4 cl hvit rom
10 cl knust ananas eller ananas juice
Kokosnøttkrem, 1 stor teskje pr glass, eller 2 cl kokosnøtt melk

Rist kraftig med is. Server i et stort pjolterglass med is. Garner med en halv ananasskive, appelsinskive, cocktailbær og sugerør.



Pink Gin

1 1/2 del Plymouth gin
flere dråper Angostura Bitters

Shake bitters opp i et vin eller cocktailglass, rull glasset rund og tøm ut. Hell så gin i glasset. Is er valgfritt.



Pink Lady

4 cl gin
1-2 cl grenadine
1 ts eggehvite

Rist med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med et cocktailbær.



Pink Panter

2 1/2 cl Ron Bacardi Gold
1 cl bananlikør
1/2 cl Campari Bitter
1/2 cl grapejuice
1 1/2 cl sitronsaft

Rist med is. Sil over i cocktailglass. Serveres uten is.



Pippi Longdrink

3 cl Cognac
3 cl apricot brandy
Saft av en klementin
2 ts eggehvite
Fanta sitron

Rist alt med is, bortsett fra Fanta. Sil over i et longdrinkglass og fyll opp med Fanta.



Pisang Pistasja

3/6 Pisang Ambon
1/6 Amaretto
2/6 kremfløte

Rist med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med kiwi og friske mynteblad.



Pisco Punch

3 deler Pisco brandy
1 1/2 dash søt sirup
1 dash lime juice
1 eggehvite
Angostura Bitters

Shake alle ingrediensene unntatt Angostura Bitter sammen med isbiter, sil over i et sourglass og tilsett Angostura Bitter til slutt.



Planter's

1/2 rom, gylden 1/2 appelsinjuice
En dash sitronsaft

Rist med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.



Planter's Punch I

6/10 mørk rom
3/10 sitronsaft
1/10 grenadin
soda

Build eller shake. Hell i et longdrinkglass med is. Fyll opp med soda. Garner med appelsin- og sitronskiver. Server med sugerør.



Planter's Punch II

6 cl lys rom
2 cl grenadin
4 cl sitronsaft
4 cl appelsinjuice
2 dråper Angostura
soda

Fyll et pjolterglass med is. Hell over alle ingrediensene unntatt sodaen og rør om. Fyll opp med soda. Garner med appelsin- og sitronskiver. Server med sugerør.



Polar Bear

4 cl Bourbon whiskey
1 cl Peter Heering
1 cl hvit Crème de Menthe

Rør med is og sil. Server i cocktailglass med kirsebær.



Port Flip

6/10 rød portvin
2/10 cognac
2/10 eggeplomme

Rist kraftig med is og sil opp i en liten goblet. Riv litt muskatnøtt over.



Portugisisk Ulvehyl

Innsendt av Terje Olsen

2 deler Malibu
5 deler H-melk
masse knust is, en touch av Grenadin
Og Voala ! Så har Du en fantastisk kvinnfolkdrink.  Prøv selv.



Pousse-Cafe

1 Cognac
2 appelsin Curacao
3 maraschino
4 Parfait d'Amour
5 grønn Crème de Menthe
6 grenadin

Bruk et Pousse-Cafè glass med rette sider. Hold glasset svært stille og hell likørene over en skje opp i glasset. Forskjellige likører har forskjellig vekt, og må helles opp i glasset i riktig rekkefølge, som foreslått her.



Prairie

2/3 Absolut Pepper
1/3 Crème de Menthe
En dash Angostura Bitter

Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med mynteblad.



Prairie Oyster

4 cl Cognac
1 egg
Salt og pepper
2 stenk worcestershire sauce
1 stenk tabasco

Hell egget i et cocktailglass. Strø på salt og pepper som på et stekt egg og stenk over tabasco og worcestershire sauce. Ha i Cognacen og rør forsiktig uten at eggeplommen går i stykker. Skal være meget virkningsfullt mot tømmermenn.



Prince Charles

1/3 Cognac
1/3 Drambuie
1/3 sitronsaft

Rist med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.



Prince of Norway

2 cl vodka
2 cl apricot brandy
2 cl lime (Rose's)
3 cl soda
3 cl Sprite / 7up

Drinken kan lages rett i glasset. Serveres på knust is i stort stettglass. Pynt med mintblader og sugerør.



Princess

1/3 Bacardi, hvit
1/3 Crème de Banane
1/3 frisk sitronsaft
En dash grenadine

Rim glasset med farin. Rist med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med cocktailbær.


Tilbake