Rac

5/10 gin
2/10 tørr vermut
2/10 søt vermut
1/10 grenadine
En dash orange bitter

Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med appelsintwist og et cocktailbær.



Ragnar

3 cl Absolutt Kurant
2 cl Rose's Lime
Topp med Indian Tonic



Ramcooler

2/6 Rhum Bacardi White
1/6 Galliano
3/6 sitronsaft

Rist med is og sil i longdrinkglass med knust is. Garner med en limeskive og kirsebær.



Ramos Fizz

1 1/2 del Gordons Gin
1/4 kopp half-and-half melk og double cream
1 eggehvite
friskpresset juice fra 1/2 sitron
1 toppet dash sukker
1 dash appelsinblomst vann

Shake med knust is og sil over i et highballglass.



Raquel

3/10 vodka (Koskenkorva)
2/10 Bols Parfait Amour
2/10 Peter Heering Cocoa
1/10 kremfløte
2/10 Bols Blue Curaçao

Rist med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med kirsebær og sjokoladepulver.



Rattlesnake

5 cl Scotch whisky
1 cl sitronsaft
3 stenk Pernod
1 eggehvite

Rist med is og sil over i whiskyglass.



Red Devil

4 cl gin
2 cl gul Chartreuse
3 cl presset sitron
3 stenk Pernod
3 stenk grenadine

Rist kraftig med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.



Red Hackle

2/4 brandy
1/4 Dubonnet
1/4 grenadine

Rist med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.



Red Hope

2,5 cl gin (Beefeater)
1 cl Crème de Banane
0,5 cl Brizard Apry
10 cl sitronsaft
En dash Monin Sirop de Fraise

Rist med is og sil over i longdrinkglassglass. Garner med appelsinskive og et kirsebær.



Red Lion

2/6 gin
2/6 Grand Marnier
1/6 appelsinjuice
1/6 sitronsaft

Rim glasset med farin. Rist med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.



Red Memories

2/5 Vargtass
1/5 Cointreau
1/5 Dubonnet
1/5 Monin Sirop de Fraise

Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med en limebåt og en sitrontwist.



Red Shadow

3 cl scotch whisky
1 cl apricot brandy
1 cl Peter Heering
3 stenk sitronsaft

Rist med is og sil opp i cocktailglass.



Red Snapper

4 cl gin
tomatjuice
2 dråper tabasco
2 dråper worcestershire sauce
litt salt og pepper

Legg noen isbiter i et pjolterglass. Hell over gin og litt tomatjuice, tilsett krydder og rør om. Fyll opp med tomatjuice og rør om igjen. Garner med en selleristilk.



Red Velvet

6 cl Dubonnet
6 cl musserende vin

Rør med is og sil den i godt avkjølt cocktailglass. Garner gjerne med en bit sitronskall.



Repeat

2/4 vodka (Smirnoff)
1/4 Tio Pepe
1/4 Drambuie
En dash linjeakevitt
En dråpe Angostura Bitter

Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.



Resolute

2/4 gin
1/4 sitronsaft
1/4 apricot brandy

Rist med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.



Rheingold

5/10 gin (Gordons)
3/10 Cointreau
1/10 Martini Dry
1/10 Campari Bitter

Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med en appelsintwist.



Rhum Cooler

4 cl brunt rom
6 cl sitronsaft
1/2 cl grenadin
Farris

Rist med is. Fyll over i pjolterglass. Topp med Farris. Garner med sitronskive, rødt bær og sugerør.



Rialtococo

1/3 gin
1/3 Campari
1/3 Coconut Cream

Ha knust is i et cocktailglass og hell over ingrediensene.



The Rickey

2 deler Gordons Gin
1 del friskpresset lime (eller sitron) juice
1 eller flere dasher grenadin
1 langt tvistet lime skall
soda

Miks ingrediensene med isbiter i et old fashionedglass. Tilsett lime skallet. Toppes med soda og rør godt med en barskje..



Road Runner

4 cl vodka
2 cl Amaretto
2 cl kokosnøtt melk

Shake grundig med knust is og sil over i et cocktailglass. Dryss revet muskatnøtt over.



Roadster

1/3 gin
1/3 Grand Marnier
1/3 appelsinjuice

Rist med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med en sitrontwist.



Rob Roy

6/10 scotch whisky
4/10 rød vermut
en dash Angostura Bitter

Rør med is. Sil drinken i godt avkjølt cocktailglass. Garner med kirsebær på cocktailpinne.



Roberta

1/3 vodka (Smirnoff)
1/3 Vermouth Cinzano Dry
1/3 Cherry Heering
To dråper Campari Bitter
To dråper Crème de Banane

Rist med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med en appelsintwist.



Roger Spesial
Innsendt av Roger Sund

4 cl Vodka
2 cl Monin Jordbærekstrakt
4-6 cl Sour mix avhengig av styrke på mix !
Shakes
Toppes med Club Soda

Serveres i Longdrinkglass på Is, Garnityr: Sitronskive, spidd.... og Sugerør



Rolls Royce

1/3 brandy
1/3 Cointreau
1/3 appelsinjuice

Rist med is og sil i godt avkjølt cocktailglass.



Rose

2/10 cherry brandy
2/10 kirch
6/10 tørr vermut

Rør med is og sil i godt avkjølt cocktailglass. Garner med et kirsebær.



Rose of Warsaw

1 1/2 del vodka (Polsk)
1 del kirsebær likør
1/2 del Cointreau
1 dash Angostura bitter

Rør rundt med is og server i et cocktailglass.



Royal Fizz

4 cl gin
4 cl sitronsaft
2 ts sukkerlake
1 helt egg
Soda

Rist gin, sitronsaft, sukkerlake og egg kraftig med is og sil over i et sourglass som er godt avkjølt. Fyll opp med soda.



Royal Scotch

4 cl scotch whisky
3 cl Drambuie
1 cl sitronsaft
1 dash myntelikør
1 stenk Angostura

Rist med is. Sil drinken i godt avkjølt cocktailglass.



Russian

2 cl gin
2 cl vodka
2 cl kakaolikør

Rist godt med mye is. Sil over i godt avkjølt cocktailglass.



Rusty Nail

6/10 Scotch whisky
4/10 Drambuie

Server drinken "on the rocks" i et old-fashioned glass. Garner med en sitrontwist. Appelsinskive og cocktailbær er også en fin dekorasjon til denne klassiske drinken.



Russian Bear

4 cl vodka
2 cl kakaolikør
2 cl fløte

Rist med is. Sil og server i godt avkjølte cocktailglass.



Rye Flip

6 cl kanadisk whisky
1 cl sukkerlake
1 egg

Rist med is. Sil over i whiskyglass. Dryss reven muskatnøtt over drinken.


Tilbake